Tuesday, September 15, 2009

Totul are un inceput

Ziua mea de nastere, inceputul de an scolar plus ceva timp liber au reusit sa ma faca sa ajung si eu in lumea blog-urilor. Probabil nu o sa supravietuiesc prea mult insa totul are un inceput.

De mult vroiam sa pot sa impartasesc, mai usor decat pe site-ul meu, unele dintre ideile/proiectele la care lucrez sau diferitele "peripetii" prin care am trecut pana acum. Asa ca astazi am trecut la "atac" iar primul pas a fost sa recuperez blog-ul creat acum ceva timp si pe care nu am postat niciodata.

Al doilea pas - sa-i gasesc un titlu. Nu m-am gandit prea mult si am venit cu prima propunere: E pur si muove! Dar supriza: titlue este folosit deja de altcineva (ce surpriza - chiar si template-ul seamana - probabil luna Septembrie ne-a inspirat pe amandoi) astfel incat trebuie sa ma gandesc din nou. Nu depun armele si vin cu a doua propunere: Always there is a solution!

18:20 - deja intarzii acasa - iar cei doi copii ai mei probabil ma asteapta nerabdatori ca sa iasa cu bicicletele/rolele pe afara. Asa cum am scris in titlu - totul are un inceput astfel incat de azi sper sa adaug macar o inregistrare pe saptamana.

2 comments:

marius said...

Bafta multa!

Alex Deva said...

Mult succes!